Тръгваме към поредната победа на ГЕРБ-СДС в област Ловеч, написа

...
 Тръгваме към поредната победа на ГЕРБ-СДС в област Ловеч, написа
Коментари Харесай

Николай Нанков: Ще придадем нова амбиция на Ловеч

 izbori_2023_v1_013

 

Тръгваме към следващата победа на ГЕРБ-СДС в област Ловеч, написа във Фейсбук областният координатор на партия ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков.

 

" Кадидатите за нов мандат Мадлена Бояджиева за Тетевен, Иван Грънчаров за Луковит, Станимир Петков за Угърчин и Тихомир Кукенски за Априлци са кметове, които направиха доста за ръководените oт тях общини - безусловно ги преобразиха и постановиха темп на работа, за който други могат единствено да мечтаят. Нямам никакво подозрение в тяхната победа на първи тур още ", безапелационен е той.

 

Нанков продължава обявата си в обществената мрежа по този начин:

 

" В Ловеч Валентина Недялкова има задачата да убеди съгражданите си, че ще ръководи града с метод и отношение, разнообразни от досегашните. Трудна ще е задачата и на Евтимов в Троян, само че той ще се оправи.

Ловеч и Троян са прелестни градове, само че с цялото ми почитание към локалната власт в прилежащата община, в този момент вършим поръчката, че ще напомним кой е регионалният център. Ще възродим Ловеч, ще му придадем нова упоритост, която изрично ще затвърди водещата му роля освен в региона, само че и в цяла Северна България.


Кметовете, определени с бюлетината на ГЕРБ-СДС, ще продължат да работят по същия метод - с внимание и грижа към своите съграждани.
В листите ни за общински съветници има последователност на поколенията и е работещия метод за актуализирана локална власт.
Пожелавам триумф на нашите претенденти в цялата област. Пожелавам триумф и на съперниците ни. Важно е локалната власт да има висока представителност - хората да гласоподават, с цел да ръководят кметовете и общинските препоръки с увереността, че оптимален брой жители са зад тила им. Да бъдат техния глас!


След три години застой в страната, би трябвало да се върнем по пътя на развиването и съзиданието. Важно е не за партиите, а за хората в цялата страна.
В област Ловеч номерът на претендентите на ГЕРБ е 7. Единствено в община Ловеч се явяваме в коалиция със Съюз на демократичните сили и номерът ни е 69.
Успех на изборите! Победа! "

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР